10.000+ kupaca

Do sada smo isporučili robu na više od 10.000 zadovoljnih kupaca! Budite i Vi jedan od njih.


30.000 + ARTIKALA

Kupite iz fotelje sve što Vam treba za održavanje od 0 do 24 i pri tome uštedite. Ako trebate pomoć slobodno nam pošaljite mail i odgovoriti ćemo u što kraćem roku.

7+ GODINA ISKUSTVA

Kontaktirajte nas i mi ćemo Vam preporučiti najbolje za Vaš automobil, a ponuditi ćemo Vam i alternative! Širok asortiman Vam daje razne mogućnosti kombiniranja.

IZDVAJAMO

ŠTO DRUGI KAŽU O NAMA?


Vice ******

"Odlicno,vrlo povoljno,lako dostupno i dostava uredna"


Zdenko ******

"Profesionalni, susretljivi, brzi i naravno povoljna kvaliteta. Mogu se naručiti i dijelovi vozila koje nemaju istaknute na stranici (upitom na email) Hvala na suradnji."

Nikola ******

"Naručio krivi filter, vidio tek nakon 3 tjedna kada sam otvorio pakovanje, bez problema su mi zamijenili! Kupujem već godinama, i inače sam bio zadovoljan a ova zamjena je bila vrhunska poslovna praksa. Preporuka svima!"


Lukica ******

"Odlicne cijene i komodiet kupovine te dostava doma..umanjeni ukupni trosak novca i vremena.Samo nastavite tako!"

Popis proizvođača:    A    B    C    D    E    F    G    H    J    K    L    M    N    P    S    T    U    V    W

U
V
W
NOVOSTI
11.12.2017
Kako odabrati ulje?
Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit na dnu stranice - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće ulje možete se poslužiti tražilicama ulja od sljedećih proizvođača.
Read More
08.12.2017
Kako odabrati prave filtere?
Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće filtere za Vas smo pripremili tražilice od proizvođača.
Read More