Proizvođač: TOTAL
Model: 10601
Dostupnost: Dostupno
351,00 kn
Bez poreza: 280,80 kn

Kol

Upit za proizvod

Ne znate što odabrati?

Pošaljite nam upit putem obrasca u donjem desnom kutu i mi ćemo Vam provjeriti  da li je ovo proizvod baš za Vaš automobil.

Rado ćemo Vam pomoći, a na taj način ćemo spriječiti eventualne pogreške kod krivog odabira. Biti ćete sigurni da odabrani proizvod odgovara Vašem vozilu.

Slobodno nas kontaktirajte, savjeti su besplatni :-)

TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W-30, 5L

Nova generacija ulja posebno izrađena za ** Peugeot i Citroen motore.** Visoka tehnologija omogućava uštedu goriva i optimizira funkcionalnost sistema za sprječavanje zagađivanja, kao što je filter tvrdih dizelskih čestica. Za razliku od tradicionalnih ulja jača djelovanje filtera za tvrde čestice i produžuje njegovu životnu dob, sa sprječavanjem ranog punjenja, 50% manje metalnih čestica.

Ušteda goriva: do 6% goriva u početnoj fazi, u prosjeku 3,5% goriva uštede goriva u miješanom režimu za razliku od običnih ulja, ACEA analiza napravljena na Citroen C4 1,6 HDi.

"ECS Emission System Control": redukcija emisija CO2 i drugih zagađivača. Nizak stupanj fosfora povećava učinkovitost katalizatora, ERG ventil je manje začepljen zbog čega je lakše kontrolirati NOX emisije. Zahvaljujući brzom mazanju i dodacima koji jamče iznimnu čistoću motora, QUARTZ INEO ECS je bio izrađen za najteže razmjere djelovanja pri održavanju PSA motora.

Upotreba: Total quartz ineo ECS je posebno ulje koje povećava ekonomičnost potrošnje goriva druge generacije i može se upotrebljavati za sve motore, Diesel (nekadašnje i nove generacije). Također je primjerno za većinu benzinskih motora (prije upotrebe pogledajte priručnik za održavanje vozila). Total quartz ineo ECS ima važno značenje za pravilnu funkcionalnost filtera za tvrde čestice dizelskog goriva, kao i za druge sisteme. Total quartz ineo ECS ispunjava najstroža pravila održavanja i sve odlično djeluje čak i u najtežim uvjetim  upotrebe (autoceste, intenzivni gradski promet) u svim godišnjim dobima. Prije upotrebe pogledati specifikacije i viskozitet koji preporučuje proizvođač Vašeg vozila ili pretražite bazu Total motornih ulja na TOTAL TRAŽILICI.

Specifikacije: 5W30, ACEA: A5 / B5 / C2, PSA ( Citroën / Peugeot ): B 71 2290

Karakteristike
Specifikacije 5W30, ACEA: A5 / B5 / C2, PSA ( Citroën / Peugeot ): B 71 2290

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
Sigurnosni kod (Captcha)
NOVOSTI
11.12.2017
Kako odabrati ulje?
Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit na dnu stranice - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće ulje možete se poslužiti tražilicama ulja od sljedećih proizvođača.
Read More
08.12.2017
Kako odabrati prave filtere?
Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće filtere za Vas smo pripremili tražilice od proizvođača.
Read More