Na eButik.hr možete platiti:

Općom uplatnicom | Uplatom na transakcijski račun u Privrednoj Banci Zagreb, tako da navedete sljedeće podatke:

Po potvrdi narudžbe poslati ćemo Vam mail s informacijom o broju transakcijskog računa na koji trebate izvršiti uplatu. Pod poziv na broj unesite 00 i broj narudžbe. Po primitku uplate ćemo pripremiti paket za slanje. Prednost ovog načina plaćanja je što se trebate pobrinuti da prilikom dostave netko može preuzeti paket. Naši podaci o banci su sljedeći:
PLATITELJ: Vaše ime i prezime
PRIMATELJ: Domenica d.o.o., Šenoina 2A, Brezje, 10431 Sveta Nedelja
IBAN: HR7023400091110928135
MODEL: 00
POZIV NA BROJ PRIMATELJA: Broj narudžbe koji ćete dobiti na mail
OPIS PLAĆANJA: Uplata po narudžbi XXXX


Karticama:

Nakon što dodate proizvode u košaricu i unesete podatke za dostavu možete odabrati plaćanje karticama. Sustav će Vas automatski preusmjeriti na T-Com PayWay sustav koji Vam pruža veću sigurnost. Sve podatke unosite na njihovim stranicama i mi ne obrađujemo niti spremamo podatke o karticama lokalno, već samo prihvaćamo ili otkazujemo uplate koje napravite. Cijene za plaćanje karticama su iste kao i za sve ostale načine plaćanja. Niti u jednom trenutku ne spremamo niti obrađujemo podatke o karticama na našem serveru, već se sve odvija na serverima T-Com PayWay sustava koji osigurava razinu zaštite kakvu koriste najveći svjetski web shopovi.

Karticama jednokratno i na rate Jednokratno možete platiti sljedećim karticama: VISA, DINERS, AMERICAN EXPRESS, MAESTRO, MASTER CARD.  Na rate možete platiti AMERICAN EXPRESS i DINERS karticom. Narudžbu iznad 750 kuna možete platiti na dvije a iznad 1.500 kuna na tri rate. Ne nudimo viši broj rata pošto Vam ovu opciju nudimo kao prednost i ne naplaćujemo za istu višu cijenu.


Pouzećem: 
Vašu narudžbu možete platiti dostavljaču prilikom isporuke. Obzirom da radimo s GLS, DPD, Overseas kurirskim službama za Vas nema dodatnog troška kao kod slanja paketa putem Pošte.
Molim Vas pripremite točan iznos kako biste olakšali preuzimanje paketa. Nerijetko se dogodi da dostavljači moraju ići sitniti novac kako bi Vam mogli vratiti ostatak. Za Vas možda i najjednostavniji način plaćanja pošto ne morate izvršavati uplatu na račun, ne morate plaćati karticom i slično. Nedostatak ovog načina plaćanja je što morate imati novce prilikom dostave, ili ako ste kojim slučajem odsutni morate nekom drugom ostaviti novce kako bi platio iznos. Obzirom da šaljemo putem kurirskih službi Vi NEMATE dodatni trošak zbog ovog načina plaćanja, već plaćate samo trošak s narudžbe.


Vaš kupi-ulje.hr team!


NOVOSTI
11.12.2017
Kako odabrati ulje?
Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit na dnu stranice - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće ulje možete se poslužiti tražilicama ulja od sljedećih proizvođača.
Read More
08.12.2017
Kako odabrati prave filtere?
Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće filtere za Vas smo pripremili tražilice od proizvođača.
Read More