TKO SMO

Kupi-ulje.hr je internet trgovina koja je nastala u Hrvatskoj prije više od 7 godina. Od osnutka se vodimo vizijom da kupcima u Hrvatskoj, a i šire ponudimo kvalitetna ulja po povoljnim cijenama i to potpuno legalno. Tako od osnutka nudimo povoljne cijene, savjete pri kupovini i mogućnost povrata unutar 15 dana od dana isporuke. Trenutno internet trgovina kupi-ulje.hr nudi širi asortiman od motornih ulja, pa sada možete pronaći više od 10.000 artikala u našem asortimanu. Prateći potrebe kupaca, u trgovini nudimo širok asortiman, a izdvajamo neke od grupa:

  • filteri ulja
  • filteri goriva
  • filteri zraka
  • filteri kabine
  • motorna ulja
  • ulja za motocikle
Tim smo stručnjaka iz područja auto dijelova i internet trgovine, a sve u cilju da Vam pružimo kvalitetno savjetovanja, širok asortiman, mogućnost da sami birate i da uštedite na servisiranju.

Sigurna web kupnja i zadovoljstvo kupca uvijek su nam na prvom mjestu. Pouzdana smo web trgovina koja se uvijek trudi da web narudžba što je brže moguće pronađe put do vašeg doma. Ukoliko imate bilo kakve sugestije, pohvale, prijedloge za unapređenje poslovanja slobodno nam se obratite putem maila na info@kupi-ulje.hr ili na telefon 0953011111 (izvan HR +385953011111).

Vaš kupi-ulje.hr tim!


PODACI O TVRTCI

DOMENICA d.o.o.
A.Šenoe 2A, Brezje
10431 Sveta Nedelja
OIB: 83282470364
Mob: 095 301 1111
email: info@kupi-ulje.hr

NOVOSTI
11.12.2017
Kako odabrati ulje?
Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit na dnu stranice - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće ulje možete se poslužiti tražilicama ulja od sljedećih proizvođača.
Read More
08.12.2017
Kako odabrati prave filtere?
Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće filtere za Vas smo pripremili tražilice od proizvođača.
Read More