Mnogi korisnici interneta još uvijek se ne osjećaju sigurno prilikom online kupovine.
Zato ovim putem želimo istaknuti zašto se razlikujemo od ostalih te na koji način koristimo podatke koje prikupljamo. 


PRAVILA ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA

Ova pravila zaštite privatnosti određuju kako Domenica d.o.o. koristi i štiti informacije koje dajete kada koristite ovu stranicu. Domenica d.o.o. učinit će sve da zaštiti vašu privatnost. Ukoliko budete zamoljeni dati kakve informacije pomoću kojih vas se može identificirati prilikom korištenja ove stranice, budite uvjereni da će one biti upotrijebljene isključivo u skladu s ovom izjavom o zaštiti privatnosti. Domenica d.o.o. može s vremena na vrijeme promijeniti ova pravila prilikom ažuriranja stranice. Molimo vas da povremeno posjetite ovu stranicu i provjerite slažete li se s eventualnim promjenama.


Kakve podatke prikupljamo:

Ime i prezime,
Kontakt podatke uključujući adresu elektroničke pošte,
Podatke o korisniku, npr. poštanski broj, sklonosti i interesi,
Ostale informacije relevantne za anketiranje korisnika i/ili ponude korisnicima.


Što činimo s podacima koje prikupimo

Ti su nam podaci potrebni kako bismo razumjeli vaše potrebe i osigurali vam bolju uslugu, a posebice iz sljedećih razloga:

1. za interno evidentiranje podataka
2. kako bismo unaprijedili naše proizvode i usluge
3. kako bismo vam na mail adresu koju ste nam ostavili povremeno slali promotivne materijale o novim proizvodima, posebnim ponudama ili ostalim informacijama za koje smatramo da bi vam bile zanimljive
4. kako bismo vas s vremena na vrijeme kontaktirali radi istraživanja tržišta i to putem elektroničke pošte, telefonom, faksom ili poštom; također vaše podatke možemo koristiti kako bismo prilagodili internetsku stranicu vašim interesima


Nema zlouporabe podataka

Podatke u registracijskom ili bilo kojem drugom obrascu na stranicama kupi-ulje.hr web shopa obvezujemo se koristiti isključivo u poslovne svrhe te u svrhu poboljšanja vašeg korisničkog iskustva.


Zakon Republike Hrvatske o zaštiti potrošača

Domenica d.o.o.o djeluje sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, zakonu Republike Hrvatske kojim se štite osnovna prava potrošača pri kupnji proizvoda i usluga, kao i pri drugim oblicima stjecanja proizvoda i usluga na tržištu: pravo na zaštitu ekonomskih interesa, pravo na zaštitu od opasnosti za život, zdravlje i imovinu, pravo na pravnu zaštitu potrošača, pravo na informiranje i izobrazbu potrošača, pravo na udruživanje potrošača u svrhu zaštite njihovih interesa te pravo na predstavljanje potrošača i sudjelovanje predstavnika potrošača u radu tijela koja rješavaju pitanja od njihova interesa.


Online rješavanje potrošačkih sporova

Sukladno uredbi Europske unije br. 524/2013, Domenica d.o.o.o sudjeluje u rješavanju potrošačkih sporova, a koje kupci mogu predati online putem ovog linka. Elektronska poveznica (link) na Platformu za ORS -


Visoka tehnička zaštita trgovaca i kupaca

Kupi-ulje.hr web shop koristi za plaćanje karticama T-Com PayWay sustav koji koristi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka, a 3D zaštitom jamči korisnicima sigurnu online kupovinu. Transakcije se niti u jednom trenutku ne obavljaju na serveru kupi-ulje.hr, već se svi podaci spremaju i obrađuju na serveru T-Com PayWay sustava.

NOVOSTI
11.12.2017
Kako odabrati ulje?
Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit na dnu stranice - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće ulje možete se poslužiti tražilicama ulja od sljedećih proizvođača.
Read More
08.12.2017
Kako odabrati prave filtere?
Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće filtere za Vas smo pripremili tražilice od proizvođača.
Read More