KAKO DA ODABEREM PRAVE DIJELOVE?

Imate više načina odabira pravih dijelova:

  1. Pošaljite nam podatke o vozilu preko Zatraži ponudu na dnu stranice (marka, model, motor, snaga u kw, godina proizvodnje i opcionalno broj šasije) i što trebate od dijelova i mi ćemo Vam poslati ponudu s raznim opcijama. Možete birati da li želite jeftinije ili skuplje dijelove.

  2. Posjetite stranice proizvođača ulja ili dijelova i preko njihovih kataloga pronađite prave dijelove. Kada ih pronađete u našu tražilicu unesite kataloški broj bez razmaka, crtica i kosi crta (npr umjesto "HU 1077/1 Z" unesite "HU10771U") i vidjeti ćete sve proizvode koji specifikacijama odgovaraju tom proizvodu.

  3. Koristite naš izbornik za pretragu kočionog sustava i filtera kako bi odabrali pravi proizvod. NAPOMENA: filter ne radi za ulja. Da biste pregledali ulja morate poništiti odabir vozila!

  4. Svaki dio u automobilu na sebi ima kataloški broj. Ako ga vidite unesite ga u tražilicu na vrhu bez crtica, razmaka i kosih crta i pokazati ćemo Vam sve što imamo u ponudi.

  5. Niste našli što trebate? Pošaljite nam upit i mi ćemo pronaći za Vas pravi dio!

KOLIKO MORAM ČEKATI ISPORUKU?

Robu koju imamo na stanju šaljemo sljedeći radni dan od narudžbe. Vaša narudžba će u većini slučajeva biti kod Vas u roku 2-3 radna dana od narudžbe. Robu koju povlačimo s vanjskih skladišta isporučujemo u roku 4-6 radnih dana.

U svakom slučaju ne morate sjediti doma i čekati dostavu. Na dan kada obradimo narudžbu i pripremimo je za slanje dobiti ćete obavijest putem maila od nas da je paket spreman za slanje, a nakon što ga kurirska služba preuzme dobiti ćete email i sms s informacijama o paketu.

Dan prije isporuke kurirske službe Vas obavještavaju da je za Vas pripremljen paket i da je dostava sljedeći radni dan, a na sam dan dostave Vas obavještavaju o okvirnom vremenu isporuke (npr između 10-12 sati). Ako Vam termin ili adresa isporuke ne odgovara možete je promijeniti pozivom kurirskoj službi i to bez dodatne naknade.

Kod dostave nemate dodatnih troškova dostavnim službama, poput plaćanja pouzećem ili naknadne dostave.

ŠTO AKO DIJELOVI NE ODGOVARAJU?

Vratite ih u roku od 14 dana od primitka i mi ćemo Vam vratiti novac ili poslati odgovarajuće, ali povrat zbog greške nam je jako nizak i manje je od 1% povrata zbog greške.

Za odabir dijelova koristimo više profesionalnih kataloga i lako pronađemo točno onaj proizvod koji ide za Vaš automobil.

Ako nismo sigurni da Vam proizvodi koje Vam nudimo odgovaraju tada Vam nećemo ponuditi proizvod. Tako nećemo niti sebi niti Vama raditi probleme.

A ako iz bilo kojeg razloga želite odustati od kupovine, javite nam i vratite paket (u originalnom pakiranju i neoštećen) i mi ćemo Vam vratiti novac bez obzira na razlog odustajanja.

U ČEMU JE KVAKA?

Nema kvake. Srezali smo troškove do maksimuma. Nemamo poslovnice diljem Hrvatske s visokim troškovima, ne plaćamo visoke najamnine niti druge fiksne troškove, radimo s manjim maržama i velikim internacionalnim dobavljačima preko kojih ostvarujemo dobre cijene, a njih dalje prenosimo na Vas.

Mi ne vidimo razlog da ne iskoristite priliku i kupite sve za sljedeći servis kod nas. A Vi?

Pošaljite nam upit putem kontakt obrazca, nazovite nas ili sami složite dobitnu kombinaciju! Tu smo za Vas.

A da biste još više uštedjeli pratite nas na Facebook-u ili se pretplatite na Newsletter.

Pretplatite se na Newsletter
Pretplatite se na newsletter

PRATITE NAS NA FACEBOOK-u

 

NOVOSTI
11.12.2017
Kako odabrati ulje?
Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit na dnu stranice - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće ulje možete se poslužiti tražilicama ulja od sljedećih proizvođača.
Read More
08.12.2017
Kako odabrati prave filtere?
Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće filtere za Vas smo pripremili tražilice od proizvođača.
Read More