Da biste kupili odgovarajuće ulje i dijelove trebate proći kroz sljedećih 5 koraka:

  1. korak - odabir odgovarajućih ulja Da biste odabrali odgovarajuće ulje možete pogledati specifikacije ulja koje ste do sada koristili, možete se posavjetovati s mehaničarom ili se možete poslužiti s internet pretraživačima proizvođača ulja kako bi odabrali najbolje za Vas. Neki od pretraživača su za ulja su MOBIL PRETRAŽIVAČCASTROL PRETRAŽIVAČSHELL PRETRAŽIVAČTOTAL i ELF PRETRAŽIVAČARAL PRETRAŽIVAČ, SELENIA PRETRAŽIVAČ. Na Castrol i Mobil pretraživaču možete vidjeti koliko litara ulja trebate. 
  2. korak - odabir dijelova za za Vaš automobil Za odabir dijelova preporučujemo da se poslužite našim izbornikom na naslovnoj stranici za filtriranje odgovarajućih dijelova za Vaš automobil, no pored toga preporučujemo da provjerite na automobilu, preko našeh Helpdeska ili s mehaničarom da li su to odgovarajući dijelovi.
    Pošaljite nam upit preko obrasca koji možete naći ovdje ili provjerite direktno na stranicama proizvođača. Kod svakog dijela imate link koji vodi do stranica proizvođača preko koje možete odabrati odgovarajuće dijelove. Neki od njih su: KNECHT FILTERIMANN FILTERIFILTRON FILTERIBOSCH AUTO DIJELOVINGK SVJEĆICEATE KOČNICEFERODO KOČNICETRW KOČNICEAP-LPR KOČNICEKAYABA AMORTIZERISACHS AMORTIZERIMAGNUM TECHNOLOGY AMORTIZERI.
  3. korak - ispunjavanje podataka za dostavu Kada ste odabrali sve što želite i dodali u košaricu ispunite podatke za dostavu. Podaci su nam potrebni kako bismo Vam poslali paket, a telefonski broj je potreban kako bi Vas dostavljač mogao kontaktirati prilikom dostave, ako Vas ne bude na adresi. Ukoliko trebate R1 račun unesite podatke o tvrtci te ćemo Vam poslati račun zajedno u paketu. Ukoliko je iznos narudžbe iznad 499 kuna paket šaljemo besplatno, a ukoliko je narudžba ispod 499 kn trošak dostave je 25 kuna.
  4. korak - odabir načina plaćanja Nudimo Vam mogućnost plaćanja pouzećem (plaćate prilikom dostave paketa novčanicama), uplatom na transakcijski račun (nakon narudžbe ćemo Vam poslati podatke o računu tvrtke na koji trebate uplatiti iznos narudžbe, te debitnim i kreditnim karticama. Kod plaćanja karticama preusmjeravamo Vas na stranicu T-com PayWay sustava koji je osiguran sigurnosnim vezama koje koriste Ebay, Amazon i ostali svjetski poznati internet trgovci. Svi podaci se obrađuju na serverima T-coma a mi dobivamo obavijest da je izvršeno plaćanje karticom i da plaćanje možemo prihvatiti, promijeniti iznos na niže, ili otkazati plaćanje. Niti u jednom trenutku mi ne obrađujemo, ne spremamo i ne možemo doći do podataka o Vašoj kartici. Plaćanje karticama je sigurno!
  5. korak- preuzimanje paketa od dostavljača Po potvrdi narudžbe obraditi ćemo narudžbu u najkraćem mogućem roku. Sve narudžbe u pravilu obrađujemo isti dan, a sljedeći dan ih šaljemo. Kada pripremimo paket za slanje dobiti ćete na EMAIL ili SMS da smo za Vas pripremili paket i kada je očekivana dostava, a na sam dan dostave ćete dobiti informaciju o okvirnom vremenu dostave, na primjer između 10:00 i 12:00 sati. .
    Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju! Vaš kupi-ulje.hr team!

Odabrati pravi dio za Vaš automobil može biti (ili barem izgledati) kao noćna mora. Zbog toga možete iskoristiti nas kako biste dobili informaciju koji dio trebate putem KONTAKT OBRASCA u donjem desnom kutu. Odgovor ćemo Vam poslati u kratkom vremenu, a Vi i dalje imate slobodu odabira onog što Vam više odgovara. Ako se želite sami "okušati" u odabiru na dobrom ste putu. U većini slučajeva možete i sami pronaći ono što Vam treba. Ove upute služe kako biste došli do informacija o uljima i dijelovima koje trebate.   


KAKO ODABRATI ULJE?

Da biste odabrali ulje posjetite jednu od stranica proizvođača ulja. Svi navedeni dobavljači imaju svoje kataloge kod kojih ćete po odabiru vozila dobiti ulja koja zadovoljavaju norme za Vaš automobil, a kod Castrol, Aral i Mobil prertaživača ćete dobiti i količinu u litrama koja Vam je potrebna za izmjenu ulja.

                 

Katalozi Vam nude sva ulja koja mogu ići u Vaš automobil. Preporuka je uvijek prva kvalitetnija, a nakon prve idu ostale. Preporučujemo da se odlučite za prvu ili drugu preporuku pošto su to ulja koja najbolje zadovoljavaju potrebe za Vaše vozilo.  


KAKO ODABRATI FILTERE?

Kod filtera je situacija malo drugačija. Kod dosta automobila možete odabrati filter preko odabira automobila, no kod određenih morate pogledati broj šasije, broj motora, stari broj s filtera, ili možete kontaktirati nas preko KONTAKT FORME i mi ćemo Vam poslati koji filteri su Vam potrebni. Najlakši način za odabir filtera je pogledati koji je kataloški broj na filteru, pa preko njega možete naći isti od nekog od proizvođača koje nudimo. Kod odabira filtera možete pretražiti kataloge proizvođača filtera gdje su navedeni svi detalji na koje trebate paziti.

Kod filtera kabine uvijek imate dvije opcije - obični filter i filter kabine s aktivnim ugljenom. Filter s aktivnim ugljeno bolje filtrira zrak koji dolazi u kabinu i sve čestice koje su do 10.000 puta manje od niti kose ne prolaze kroz filter. Zbog toga ćete u vožnji manje osjetiti vanjske mirise poput dima, specifičnog mirisa tunela, kanalizacije i slično.  


Da bismo i Vama i nama olakšali odabir donosimo Vam pregled tražilica za filtere. Poslužite se tražilicama proizvođača na sljedećim linkovima:


                 


NOVOSTI
11.12.2017
Kako odabrati ulje?
Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit na dnu stranice - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće ulje možete se poslužiti tražilicama ulja od sljedećih proizvođača.
Read More
08.12.2017
Kako odabrati prave filtere?
Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće filtere za Vas smo pripremili tražilice od proizvođača.
Read More