Kupnja u internet trgovini kupi-ulje.hr je sigurna, povoljna, pouzdana i bez rizika. Poslujemo unutar tvrtke DOMENICA d.o.o., te Vam pored povoljnih cijena i sigurne kupovine pružamo i sljedeće prednosti:

  • kvalitetne proizvode renomiranih proizvođača koji zadovoljavaju najzahtjevnije certifikate kvalitete,
  • tehničku i prodajnu podršku putem maila ili telefona, te Vam možemo preporučiti najbolju ponudu prema Vašim potrebama,
  • brzu isporuku naručenih proizvoda. Ukoliko robu imamo na stanju isporuka je u roku 2-3 radna dana, a ako povlačimo s vanjskih skladišta tada je isporuka u roku 5-6 radnih dana,
  • različite mogućnosti plaćanja - pouzećem, karticama, karticama na rate i uplatom na transakcijski račun,
  • sigurno plaćanje karticama - po završetku kupovine i ukoliko želite platiti karticom preusmjeriti ćemo Vas na t-com PayWay sustav koji Vas štiti od krađe podataka. Mi niti u jednom trenutku nemamo podatke o Vašim karticama, već samo dobivamo informaciju da ste u našoj trgovini izvršili kupovinu i odobrili da Vas teretimo za iznos kupovine. Ne možemo Vam naplatiti viši iznos, nego samo umanjiti iznos transakcije, te po naplati nemamo više uvid u podatke.
  • izdavanje računa, običnog ili R1 - za sve narudžbe izdajemo račun i plaćamo poreze, što "kupnjom na crno" ne možete dobiti, a u slučaju reklamacija ne možete ostvariti niti svoja prava osigurana zakonom,
  • mogućnost povrata robe - ukoliko niste zadovoljni kupljenim proizvodom ili ako se predomislite možete ga vratiti u originalnom i neoštećenom pakiranju unutar 15 dana od dana primitka, a mi vam jamčimo povrat novaca po primitku vraćenih proizvoda.

Nadamo smo dali odgovor na pitanje zašto odabrati kupi-ulje.hr i da ćete nas odabrati zato što ste sigurni u kvalitetu!

NOVOSTI
11.12.2017
Kako odabrati ulje?
Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit na dnu stranice - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće ulje možete se poslužiti tražilicama ulja od sljedećih proizvođača.
Read More
08.12.2017
Kako odabrati prave filtere?
Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće filtere za Vas smo pripremili tražilice od proizvođača.
Read More