Prema Zakonu o zaštiti potrošača imate pravo na jednostrani raskid ugovora u roku 14 dana od dana zaprimanja pošiljke i to ispunjavanjem obrasca za jednostrani raskid ugovora sukladno članku 74. stavku 1. Zakona o zaštiti potrošača NN 41/14.

Obrazac možete pronaći na ovom linku, te nam ga možete vratiti faksom, mailom ili poštom. Skinite obrazac za jednostrani raskid ugovora na ovom linku.   

Ukoliko ste se predomislili, naručenu robu možete vratiti bez pojašnjenja i prije nego što je poslana na dostavnu adresu. Ako ste naručili i primili robu na adresu, a ipak biste željeli nešto drugo, možete napraviti zamjenu. Reklamacija se radi za robu koja je dostavljena krivo ili nije potpuna zbog nekih nedostataka koje su nastale prije ili nakon pakiranja, ali ne od strane kupca.

Jednostrani raskid ugovora o kupoprodaji Jednostrani raskid Ugovora moguć je u roku 14 dana od dana primitka pošiljke. Radi se o nekoliko jednostavnih koraka, a ispunjavanje Obrasca za jednostrani raskid ugovora o kupoprodaji sklopljenog na daljinu i pakiranje proizvoda u kutiju uz navedeni Ugovor prvi su u nizu tih koraka. Uvjet raskida navedenog Ugovora je da kupljena roba nije korištena, a ukoliko je do korištenja (umanjenja vrijednosti) došlo, prodavač će po primitku vraćene robe u skladištu izvršiti procjenu stanja robe prema vidljivim znakovima upotrebe i sukladno tome odrediti koji će postotak povrata novca kupcu biti vraćen. Nakon što ispunite Obrazac za raskid ugovora, isti nam dostavite putem maila ili poštom na adresu DOMENICA d.o.o, A. Šenoe 2A, Brezje, 10431 Sveta Nedelja. Nakon toga kontaktirati će vas naša korisnička podrška, a ljubazno osoblje dogovoriti će s vama detalje povrata.

Povrat novca izvršavamo načinom na koji je uplata izvršena, tj. uplatom na račun ako je plaćanje izvršeno pouzećem, i to isključivo nakon primitka vraćene robe. Obrazac za jednostrani raskid ugovora o kupoprodaji sklopljenog na daljinu preuzmite na ovome linku u pdf formatu, a možete ga ispuniti elektronskim putem ili fizički nakon printanja.

Povrat Savjetujemo da prije potpisivanja dostavnog lista ne preuzimate paket, već u prisustvu dostavljača provjerite vanjski izgled paketa te u slučaju bilo kakvih vidljivih oštećenja navedite to na dokumentima koji Vam daju kuriri za potpis. Ako roba ima vidna oštećenja, nedostatke ili se radi o robi koju niste naručili molimo da paket ne preuzimate - dostavljač će ga vratiti nama, a naša korisnička podrška kontaktirati će vas kako biste dogovorili novu dostavu ispravne robe ili eventualni povrat sredstava za slučaj da roba koju želite nije raspoloživa. Ukoliko ste preuzeli naručenu robu te naknadno utvrdili oštećenja, nedostatke ili neispravnosti koji nisu nastali uslijed vašeg rukovanja, a prije prve upotrebe proizvoda, potrebno je javiti nam se u roku od najviše 14 dana od preuzimanja proizvoda.

Budite slobodni kontaktirati našu korisničku službu koje će vas uputiti u korake reklamacije proizvoda; ista uključuje preuzimanje starog artikla te dostavu novog artikla bez dodatnih troškova ili povrat sredstava u slučaju da novi artikl nije dostupan.

DOMENICA d.o.o. zadržava pravo nadoknade troškova nastalih u procesu povrata koji nije opravdan, tj. kada je isporučena roba ona koja je i naručena te nema nikakva oštećenja, nedostatke ili neispravnosti.

NOVOSTI
11.12.2017
Kako odabrati ulje?
Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit na dnu stranice - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće ulje možete se poslužiti tražilicama ulja od sljedećih proizvođača.
Read More
08.12.2017
Kako odabrati prave filtere?
Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće filtere za Vas smo pripremili tražilice od proizvođača.
Read More