Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće ulje možete se poslužiti tražilicama ulja od sljedećih proizvođača: Da biste odabrali odgovarajuće filtere možete se koristiti sljedećim tražilicama filtera: Da biste odabrali odgovarajuće amortizere možete se koristiti sljedećim tražilicama amortizera i opruga: Da biste odabrali odgovarajuće diskove, pločice, kočione bubnjeve i pakne možete se koristiti sljedećim tražilicama: Da biste odgovarali odgovarajuće remenje, setove zupčastog remenja, kanalno remenje, natezače, pumpe vode možete se koristiti sljedećim tražilicama: Da biste odabrali svjećice i grijače možete se koristiti sljedećim tražilicama: Da biste odabrali brisače možete se koristiti sljedećim tražilicama: Iako su katalozi većinom točni, ne možemo garantirati 100% da će dio odgovarati Vašem vozilu. Postoje situacije gdje je Vaš automobil posebna serija u koju se ugrađuju dijelovi koji nisu navedeni (na primjer za istočnoeuropsko tržište, model za azijsko tržište i slično), ili je rađena modifikacija i majstor je prilikom popravka ugradio na primjer drugo kućište filtera. Ukoliko dođe do pogreške javite nam se te ćemo u što kraćem roku naći rješenje. Možemo uzeti dio koji ne odgovara natrag i poslati Vam odgovarajući, možete nam vratiti dio i mi ćemo Vam vratiti novac. Kod povrata je bitno da je proizvod u originalnom i neoštećenom pakiranju. U protivnom zadržavamo pravo umanjiti cijenu proizvoda za do 20%. Vaš kupi-ulje.hr team!
NOVOSTI
11.12.2017
Kako odabrati ulje?
Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit na dnu stranice - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće ulje možete se poslužiti tražilicama ulja od sljedećih proizvođača.
Read More
08.12.2017
Kako odabrati prave filtere?
Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće filtere za Vas smo pripremili tražilice od proizvođača.
Read More