Za materijalne nedostatke odgovaramo sukladno Zakonu o obveznim odnosima vidi zakon.

Nevezano uz Zakon naša želja je pružiti kvalitetnu uslugu i kvalitetne proizvode kupcima. Jeftino može ponuditi svatko, no kvalitetu proizvoda i uslugu ne. Iz tog razloga vodimo računa o odabiru artikala za asortiman.

Svi proizvodi koje držimo u asortimanu su provjerene kvalitete i s garancijom od minimalno 12 mjeseci. Za sigurnost Vas i putnika u Vašem vozilu se isplati dati koju kunu više, a kada k tome pridodamo i dulji vijek trajanja vozila, ako se koriste kvalitetni proizvodi tada smo još više uvjereni u uspjeh.

Unatoč težnjama za što boljim asortimanom mogu se dogoditi greške u proizvodnji na koje ne možemo utjecati, stoga ako se bilo što dogodi obratite nam se i naći ćemo najbolje rješenje za obje strane.

NOVOSTI
11.12.2017
Kako odabrati ulje?
Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit na dnu stranice - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće ulje možete se poslužiti tražilicama ulja od sljedećih proizvođača.
Read More
08.12.2017
Kako odabrati prave filtere?
Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće filtere za Vas smo pripremili tražilice od proizvođača.
Read More