Pozdrav. Iako korona virus pogađa sve dijelove Hrvatske organizirali smo isporuke tako da Vam neometano možemo ponuditi kvalitetne cijene i brzu isporuku. Vaš dijelovi24.com team!

Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće fitere za Vas smo pripremili tražilice od proizvođača filtera:

                 


Nakon što pronađete filter unesite ga u naš pretraživač u zaglavlju i kliknite search te ćemo Vam ponuditi taj proizvod ukoliko je u našoj bazi. Da bi pretraga bila što točnija unesite naziv bez kosih crta, minusa i razmaka (na prijmjer OE 650/1 unesite kao OE6501).


  • Dec 08, 2017
  • Comments: 0
NOVOSTI
11.12.2017
Kako odabrati ulje?
Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit na dnu stranice - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće ulje možete se poslužiti tražilicama ulja od sljedećih proizvođača.
Read More
08.12.2017
Kako odabrati prave filtere?
Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće filtere za Vas smo pripremili tražilice od proizvođača.
Read More