Pozdrav. Iako korona virus pogađa sve dijelove Hrvatske organizirali smo isporuke tako da Vam neometano možemo ponuditi kvalitetne cijene i brzu isporuku. Vaš dijelovi24.com team!

Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima -pošalji upit na dnu stranice - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće ulje možete se poslužiti tražilicama ulja od sljedećih proizvođača:

                 

Kod rezultata uvijek se prikazuje prva preporuka za Vaš automobil, no to ne znači da ju morate odabrati. Na primjer Castrol u pravilu nudi kao prvi izbor ulja 0W za VW motore, dok se u praksi najviše traži ulje 5W-30 ili 5W-40. I jedno i drugo je dobar izbor, a da li ćete odabrati prvu, drugu ili treću preporuku ovisi o Vašem stilu vožnje, preferencijama, opterećenju koje automobil podnosi i slično.

Pored prepourke koje ulje odabrati pretraživači Vam daju i točnu količinu koja Vam je potrebna za servis te nakon koliko kilometara ili mjeseci trebate raditi sljedeći servis, a uz ulje Vam nudi i količinu ulja za mjenjač, antifiriza i ostalog.

Ukoliko se ipak ne želite zamarati pošaljite nam upit i mi ćemo odraditi taj posao za Vas :-).


Zašto Vam nudimo tražilice kod Castrol, Aral i Totala na njemačkom? Zbog toga što nude točnije podatke i što su prilagođene našem voznom parku. Smatramo da ih nije teško koristiti i da ćete lako naći koje ulje Vam odgovara.

  • Dec 11, 2017
  • Comments: 0
NOVOSTI
11.12.2017
Kako odabrati ulje?
Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit na dnu stranice - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće ulje možete se poslužiti tražilicama ulja od sljedećih proizvođača.
Read More
08.12.2017
Kako odabrati prave filtere?
Kako bismo Vam olakšali kupovinu možete nam poslati podatke o vozilu i mi ćemo Vam poslati ponudu s odgovarajućim dijelovima - pošalji upit - , ili možete potražiti odgovarajuće dijelove na tražilicama ispod. Da biste odabrali odgovarajuće filtere za Vas smo pripremili tražilice od proizvođača.
Read More